Hitra dieta
Moj recept
Piškotki

  Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Navodila za diete in vaše mnenje o njih
 Forum o dietah : Navodila za diete in vaše mnenje o njih
Tema Tema: Hitra dieta z zelenjavno juho Izpolni obrazecUstvari novo temo
Avtor
Sporočilo << Prejšnja tema | Naslednja tema >>
rolka
Novejši član
Novejši član


Član od: 11.Julij.2004
Država: Slovenia
Tukaj: Ni tukaj
Objave: 19
Objavljeno: 27.September.2004 ob 17:50 | IP shranjen Odgovori skupaj z navedkom rolka

Veliko sreče -obema z možem in pa predvsem veliko veslja z malim nadebudnežem.

 

Sama se diete nisem nikoli držala, si pa skoraj vsak teden za 24 ur privoščim tole čudežno juhico (zamnjam jo za večerjo prvi dan in malico drugi dan, ps včasih še malce ostane za kosilo).

Drugače pa jem normalno.

Na vrh Poglej rolka's Profil uporabnika Išči druge objave rolka
 
lara
Gost
Gost


Član od: 02.Oktober.2003
Tukaj: Online
Objave: 248
Objavljeno: 15.November.2004 ob 11:37 | IP shranjen Odgovori skupaj z navedkom lara

Živjo

imam eno vprašanje. Piše, da je treba dat v juhico 1,5 litra vode, kar se mi zdi popolnoma premalo, saj je ogromno zelenjave, pa 2 instant juhi, za katere ponavadi porabiš 2 litra vode.

Prosim, če mi poveste, koliko res date vode za juho in če res kar dve goveji juhici, ki imata tudi rezance,.... uporabite za juho???

 

hvala,lara

 

Na vrh Poglej lara's Profil uporabnika Išči druge objave lara
 
Kokola
Gost
Gost


Član od: 02.Oktober.2003
Tukaj: Online
Objave: 248
Objavljeno: 17.November.2004 ob 17:50 | IP shranjen Odgovori skupaj z navedkom Kokola

Pozdravljeni!

Rada bi tudi jaz povedala nekaj glede hujšanja z zeljno juho. Jaz sem s pomočjo te diete shujšala iz 120 kg na 68 kg in sicer tako, da sem se 7 dni zelo natančno držala predpisane diete, nato naredila 2 dni pauze in spet začela z dieto. Ko sem že 5 x ponovila to dieto sem bila lažja za 25 kg. Ker je to bilo v letu 2003 in se je ravno bližal Božič in novo leto sem naredila 1 mesec pauzo, potem pa sem nadaljevala z istim tempom, torej 7 dni, nato 2 dni pauze in spet.... Z dieto sem zaključila aprila 2004 in sem do danes pridobila le 2 kg, ker še vedno vsak teden imam dan, ko jem samo zeljno juho in sadje. Na pregledu pri zdravniku je bilo vse o.k. (kri, pritisk). Med dieto in še danes mi je prišlo v navado, da vsak dan hitro hodim v hrib vsaj 20 minut, oziroma telovadim doma. Res je, da se hitro naveličaš okusa in že samega vonja juhe, zato sem jo jaz spreminjala, enkrat sem uporabila zelje, drugič cvetači, tretjič por, četrtič bučke...enkrat sem jedla pasirano, drugič ne... In seveda mi je veliko pomenilo, da sem vedno imela tiste dva dni pauze, ko sem si lahko privoščila kakšno pizzo, manjši košček peciva ali čokolade, jogurt in druge stvari katere rada jem in so v dieti prepovedane. Pri sebi sem ugotovila, da je vse v "glavi", moraš se pripraviti na to, da želiš hujšati in se samega sebe spodbujati, da vztrajaš do konca. Meni je pomagalo to, da sem se tehtala le prvi dan diete in naslednje jutro po končanem sklopu diete in ker sem bila z rezultati zadovoljna sem že po 3. sklopu bila trdno prepričana, da grem do konca, še posebej, ker sem se odlično počutila.

Vem,da ogromno ljudi govori proti tej dieti, ker se naglo hujša in je enolična, ampak glede na pauze med sklopi diete lahko vsakokrat prekineš enoličnost prehrane.

Jaz sem super zadovoljna!

Srečno vsem!

 

 

 

 



Uredil Gost na 17.Julij.2005 ob 21:01
Na vrh Poglej Kokola's Profil uporabnika Išči druge objave Kokola
 
kokola
Gost
Gost


Član od: 02.Oktober.2003
Tukaj: Online
Objave: 248
Objavljeno: 17.November.2004 ob 17:53 | IP shranjen Odgovori skupaj z navedkom kokola

ODGOVOR ZA LARO!

Jaz v juho nisem dala 2 vrečk juhe, ampak 2 zelenjavni kocki!

SREČNO

 

Živjo

imam eno vprašanje. Piše, da je treba dat v juhico 1,5 litra vode, kar se mi zdi popolnoma premalo, saj je ogromno zelenjave, pa 2 instant juhi, za katere ponavadi porabiš 2 litra vode.

Prosim, če mi poveste, koliko res date vode za juho in če res kar dve goveji juhici, ki imata tudi rezance,.... uporabite za juho???

 

hvala,lara

 

[/QUOTE]
Na vrh Poglej kokola's Profil uporabnika Išči druge objave kokola
 
Lara
Gost
Gost


Član od: 02.Oktober.2003
Tukaj: Online
Objave: 248
Objavljeno: 18.November.2004 ob 14:37 | IP shranjen Odgovori skupaj z navedkom Lara

Hej Kokola hvala :)

Pri meni je problem, sem že nekje 10 let nazaj shujšala 22 kil, pa sem v teh 10 letih zredila nazaj, mal me hormončki dajejo, z zanositvijo mam problemček,..., pa so šle kilice gor :(

Sm pred kratkim probala to dieto ločevanja živil, če poznaš to, pa sem se naveličala, rada imam prav tak način hujšanja, ki ga opisuješ, 7 dni držiš, pa malo potem drugo ješ.

Super res, tako da bom v ponedejlek imela 7 dan, bom podaljšala do petka, ker mam v soboto eno šporoko, potem bom malo grešila dva dni, pa že spet naprej v ponedeljek.In skrajno upam, da bom z novim letu tehtala vsaj 10 kilc manj :)

Hvala ti za vse informacije, res sm srecna, da vsaj nekdo pravi, da je zdržal. Meni juha ni tako ogabna, kot pravijo, bom prakticirala kot praviš ti, malo zmiksane, malo take,.....

 

ČEstitam ti, shujšala si 58 kil,NORO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

REs si faca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Upam da si še kaj piševa, lep pozdrav

Na vrh Poglej Lara's Profil uporabnika Išči druge objave Lara
 
Kokola!
Gost
Gost


Član od: 02.Oktober.2003
Tukaj: Online
Objave: 248
Objavljeno: 18.November.2004 ob 15:31 | IP shranjen Odgovori skupaj z navedkom Kokola!

Pozdravljena, Lara!

Želim ti veliko vztrajnosti in bo šlo. Pri tej dieti mi je bilo tudi zelo všeč to, da v bistvu nimaš tistega občutka "joj, sem lačna, pa ne smem nič jest", ker v bistvu lahko ob 02,00 ponoči vstaneš in ješ juho, če je treba pa nisi nič "grešila". Znano je, da več juhe kot poješ, več shujšaš! Zato sem se jaz večkrat silila, da sem pojedla vsak dan cca. 3 litre juhe! Jaz sem super, res super zadovoljna s to dieto s katero si tudi danes pomagam obdržati težo.

Jaz sem tudi provala s tisto 90-dnevno dieto, ampak mi je bilo grozno in več kot 14 dni nisem zdržala, ker imaš samo tiste obroke in vmes ničesar in še traja 90 dni in shujšaš tam nekje 18 kg (vsaj moje kolegice so šle toliko dol), jaz pa sem šla dol 18 kg po 4. sklopu 7-dnevne diete, torej 28 dni diete je bilo 18 kg...

Lara, držim pesti zate in si še obvezno kaj piševa!!!

Pozdravček

 

 

Na vrh Poglej Kokola!'s Profil uporabnika Išči druge objave Kokola!
 
SANJA
Gost
Gost


Član od: 02.Oktober.2003
Tukaj: Online
Objave: 248
Objavljeno: 19.November.2004 ob 00:47 | IP shranjen Odgovori skupaj z navedkom SANJA

RADA BI ČESTITALA VSEM KI STE SHUJŠALI ZA TOLIKO KG. MENI OSEBNO TO NIKOLI NI USPELO,KER ENOSTAVNO NIMAM VOLJE. REŠEVANJE PROBLEMOV VIDIM SAMO V HRANI IN ZATO SAMO JEM IN JEM. KAKO NAJ SAMO SEBE PREPRIČAM DA SE TO ENKRAT KONČA? PRAVIJO DA JE PROBLEM V GLAVI, AMPAK TO MENI NE ZADOSTUJE.
Na vrh Poglej SANJA's Profil uporabnika Išči druge objave SANJA
 
Kokola
Gost
Gost


Član od: 02.Oktober.2003
Tukaj: Online
Objave: 248
Objavljeno: 19.November.2004 ob 13:16 | IP shranjen Odgovori skupaj z navedkom Kokola

Pozdravljena, Sanja!

Vem, da vsi pravijo "vse je v glavi", ampak žal je resnično tako. Ti se moraš sama prepričati v to, da želiš shujšati. Daj si realne cilje. Recimo, ko sem jaz imela 120 kg sem si dala za cilj, da pridem vsaj do 99,8 kg, torej, da se "rešim tistste enice spredaj"! Jaz spadam tudi med tiste ljudi, ki iščejo tolažbo v hrani. Jaz sem se zelo zredila ob smrti v družini, ker sem tolažbo iskala v sladkarijah. Pa tudi ob vsakem uspehu na kakršnemkoli področju življenja sem se vedno nagradila s hrano. Danes tega ne počnem več, sedaj se nagradim z obleko, parfumom... izjemoma z Milka čokolado! Mislim, da moraš ti najprej poiskati sama pri sebi kaj je tisti razlog v tvojem življenju, zaradi katerega se zatekaš h hrani, najprej boš verjetno morala to urediti, potem, ti bo sigurno uspelo tudi shijšati.

Prosim, ne me zdaj vzeti, kot, da pametujem in se pač šopirim, samo zato, ker mi je uspelo shujšati, ampak resnično poznam situacijo, kot je tvoja in kako se počutiš.

Srečno, Sanja!

 

 

Na vrh Poglej Kokola's Profil uporabnika Išči druge objave Kokola
 
Lars
Novejši član
Novejši član
Avatar

Član od: 19.November.2004
Država: Slovenia
Tukaj: Ni tukaj
Objave: 3
Objavljeno: 19.November.2004 ob 16:57 | IP shranjen Odgovori skupaj z navedkom Lars

Živjo obema

no jaz nima problema kot vidve, oziroma kokola ga je imela, da bi se zatekala hrana, jst preprosto rada jem. In to je to, ampak ne da rada veliko jem, enostavno rada kaj dobrega pojem, in me po kilah vrže.

Imam pa tudi s hormončki probleme, ker naj bi tudi težko zanosila,....

Kokola res si izvrstna, ni kaj.

Ko samo pomislim, da če bom tako pridna kot ti, da lahko ob novem letu tehtam že precej manj, sem zelo srečna, ko bi le zgubila čimveč kilic do takrat. Danes mi po treh dneh tele juhice ni ravno pokazala tehtnica blazno manj kil, mogoče eno.Piše da naj bi več, pa saj ni važno, bo že, papočasi .

Upam samo, da jo kuham pravilno. Nisem dala notri edino pora in paradižnik je bil pasiran, ker sem napačnega kupila po pomoti.

Se pa počutim zelo dobro, nič ne tišči, ne moti me špehec,....

Do konca leta moram 10 kil dol, in bo to že zelo velik uspeh .

Lep vikend



__________________
Lars
Na vrh Poglej Lars's Profil uporabnika Išči druge objave Lars
 
miska
Novejši član
Novejši član


Član od: 22.November.2004
Tukaj: Ni tukaj
Objave: 1
Objavljeno: 22.November.2004 ob 14:24 | IP shranjen Odgovori skupaj z navedkom miska

Živjo¸!

Jst sem se danes odločila,da začnem s to juho.Samo ne vem kako mi bo šlo,ker ne maram juh;)Bolj težko,a ne?Mal sem pogledala druge diete pa so druge tut kr zanimive.S to dieto je shujšal moj sorodnik in je bil zadovoljen.Samo jst mislm,da če ješ to juho 7 dni in shujšaš potem pa začneš normalno jest se zrediš nazaj in včasih za več kilogramov kakor si jih imel prej.

Zanima me,če kdo ve kako je z dieto z bananami?Ta mi je zelo všeč.

Jst vem,da nisem debela me pa moti kakšen kg.Pojem ogromno sladkarij in hrane,ki redi.S športom se ukvarjam že od malega in sedaj tudi.Najman 3x tedensko intenzivno.

Rada bi zgubila kakšen kg ali dva.

Ali mi priporočate to dieto ali katero drugo?

lp vsem

Na vrh Poglej miska's Profil uporabnika Išči druge objave miska
 

<< Predhodna stran od 7 Naslednja >>
  Izpolni obrazecUstvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

Stran generirana v 0.9219 sekundah