Administrator Administrator
Član od: 02.Oktober.2003
Tukaj: Ni tukaj Objave: 110
|
Objavljeno: 01.Julij.2004 ob 23:43 | IP shranjen
|
|
|
Dieta z grisini
S to dieto izgubite do tri kilograme v sedmih dneh. Dnevni jedilnik je razdeljen na 4 obroke, tri glavne in popoldansko malico.
PRVI DAN
Zajtrk: Kava ali čaj z mlekom, 30 g grisinov
Kosilo: 150 g mesa ali ribe, 100 g zelene solate z limoninim sokom, 150 g sezonskega sadja
Malica: Kava ali čaj z mlekom, 30 g grisinov
Večerja: 150 g mesa ali ribe, 100 g zelene solate sa sokom od limuna, 150 g sezonskega sadja
DRUGI DAN
Malica: Kava ali čaj z mlekom, 30 g grisinov
Kosilo: 2 jajci, 150 g marelic (ali 1 manjša banana)
Malica: Kava ali čaj z mlekom, 30 g grisinov
Večerja: 150 g sira ali kislega mleka, 2 paradižnika (ali večja kumara), 30 g grisinov, jabolko
TRETJI DAN
Malica: Kava ali čaj z mlekom, 30 g grisinov
Kosilo: 150 g mesa na žaru, 200 g špinače, pest kuhane koruze, 30 g grisinov, jabolko
Malica: Kava ali čaj z mlekom, 30 g grisinov
Večerja: skodelica mleka, 60 g grisinov
ČETRTI DAN
Malica: Kava ali čaj z mlekom, 30 gramov grisinov
Kosilo: 200 g mesa, 100 g zelene solate z limoninim sokom
Malica: Kava ali čaj z mlekom, 30 gramov grisinov
Večerja: 200 g mesa, 100 g zelene solate z limoninim sokom
PETI DAN
Malica: Kava ali čaj z mlekom, 30 gramov grisinov
Kosilo: 200g ribe z žličko masla, 60 g grisinov, 250 g marelic
Malica: Kava ali čaj z mlekom, 30 gramov grisinov
Večerja: 120 g tune, 30 g grisinov
ŠESTI DAN
Malica: Kava ali čaj z mlekom, 30 gramov grisinov
Kosilo: 200 g pustega mesa, 150 g zelene solate, 30 g grisinov, 250 g jagod
Malica: Kava ali čaj z mlekom, 30 gramov grisinov
Večerja: 150 g sira, 2 paradižnika, 60 g grisinov, 250 g sadja
SEDMI DAN
Malica: Kava ali čaj z mlekom, 30 gramov grisinov
Kosilo: skodelica kuhanih testenin, 250 g jagod (ali drugo sezonsko sadje)
Malica: Kava ali čaj z mlekom, 30 gramov grisinov
Večerja: pol piščanca na žaru, 1 kuhan ali pečen krompir z žlico margarine, jabolko.
Meso naj bo vselej pusto in kuhano ali pečeno na žaru. >>
|